Tisdag 21 juli

I går hade vi besök av Marcus son Stefan med familj.

Här i By så är det en sådan där vecka man helst inte gör någonting, bara slankar på. Och då hittar man på en hel del annat att göra . Vi besökte då en del loppis, för det är ju mycket loppis i sommartider. Vi hittade ingenting, jo Elisabeth köpte en bok för tio kromor, ett fynd bara det. 

Marcus och jag har talat oss varm för ett besök på typografiska museet. Så det passade bra att ta gänget med sig dit. Nils Franzen som är hjärnan i detta museum är enormt rolig och dessutom äger massor med kunskaper inom området. Marcus och jag har haft äran och blivit visad av Nils tidigare och vi är medlemmar också i föreningen. I dessa datatider så är det mycket intressant att se hur tryckeriet fungerade förr i tiden. jag kommer att lägga in en extrasida här på min hemsida som kommer att handla om detta museum. Än om ni inte ska hälsa på oss så hoppas jag att ni hittar till museet i Västanhede, det är värt ett besök.VILKET HANTVERK.

Idag har vi åter haft en förberedelsedag för i morgon torsdag kommer det besök från Ö-vik ett kärt besök av våra f.d. hyresgäster. Så dagen i dag bestod av handling och matlagning, när jag ändå fanns vid grytorna så passade jag på att fixa maten till lördag för då kommer Carina, Anders och Carinas svärfar o svärmor. Nästa vecka far vi själva till Stockholms skärgård och slappar. Ska bli kul för Leisie att få plaska runt o bada precis hur mycket hon vill. Hoppas hon passar på.Närvi väl landar i Djupvik igen då ska jag planera en tripp till Åse o Stig.Än är inte sommaren slut.

Ha det gott

/ margit

Intresserade besökare på Typografiska Museet i Västanhede By Kyrkby

 

Nil Franzen berättar 

Här trycker Nils visitkort.

22 jul 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)