Uppehåll

Hej

När jag säger uppehåll så menar jag inte regnet, jag menar hundträffen på tisdagkvällar. Klart att Mary o Lars-Åke ska göra annat än bara tänka på oss andra. Matte säger att dom här träffarna har varit nyttig för mig. På vad sätt vet inte jag för jag är jag och ingen annan. Skulle jag säga det till matte så skulle hon svara, det ska gudarna veta. Vi menar inte samma sak gällande nyttig.

Nu är matte hemma med mig och husse jobbar. Matte hade önskat kunna vara i skogen med mig, men hennes rygg säger ifrån, och det är inte jag som har gjort henne illa. Hon har bara ont just nu. Jag tror ändå att hon fixar ett spår till mig, hon får göra ett spår enligt den enkla vägen som Mats har lärt henne, och eftersom jag har en skarp nos så.......

Jag ska inte bli långrandig utan avslutar här med att säga :Oj vad jag längtar till måndag, och vilken tur att husse då är ledig. Jag får nämligen hit en hel del kompisar från Timrå. 

När jag kom hem från hundträffen så hade min granne en hund hos sig som heter Tor. Jag skällde på honom medan jag satt i bilen. Matte var snäll och öppnade grinden i bilen så jag fick hoppa ut. Vilken mysig kille, han var så mjuk och lekte så fint med mig. Vi jagade varandra nosade på samma fläckar och hade jätteroligt. Han ska jag leka med i morgon också hoppas jag. I morgon ska matte knäppa ett kort på honom så ni får se vilken go kille.

/Leisie

Bilder från tisdagsträffar

 Min tur att kallas in.Klockrent 

Full fart

Koppel på efter en lyckad inkallning.

 

 

19 aug 2014

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)