Usligt

Jaa det är lite uselt med inlägg. Man kan tro att det inte händer något i mitt liv efter min semester. Och då kan jag förmedla att det händer en hel del. Jag är ute på promenader samt på diverse hundträffar. Det har blivit lite fart på matte. Skojade bara surprised

Idag är det långfredag och lilla Boy har varit hit och hälsat på en stund. Han är så himla jobbig ibland och dessvärre är att han tror sig kunna göra vad han vill med mig, retstickan där. Jag kan också bli sur, för om jag bara så nuddar honom så skriker han. Det tycker jag är rent ut sagt löjligt av en kille med ansenlig ålder. Han har j hunnit bli 9 år och jag snart bara 3. Men som i människans värld så får dom yngre ha respekt för dom äldre och inte sätta sig upp allt för mycket.

Och jag ska tillägga när han blir riktigt larvigt då ska han sitta i hans husses knä och låtsas vara rädd för mig. Larvpotta. I morgon blir det säkert kul en skogspromenad ska jag hinna med tillsammans med hsse o matte sedan på kvällskvisten får jag säkert lite glass av husse jag brukar få det av honom. Jag ska klicka in en par bilder från förra helgen då var vi på Åsberget och fikade, alltid lika trevligt och mysigt.

Tjingeling till nästa gång.

Leisie

18 apr 2014

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 Lilla Crossåkarn

 Mary & Lars-Åkes

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också, jag hjälper gärna till:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)