Utforska

Hej 

Idag har vi varit och utforska omgivningen. Vill försöka hitta något bra för Leisie så hon får springa och känna friheten.

Vi började gå till idrottsplatsen som ligger i närheten, en enormt fin idrottsplats i denna lilla by som består av mest äldre människor. Det är stängsel runt om hela anläggningen så vi gick in genom grindarna.

Utanför fotbollsplanen var det en fin stig att gå på kantad med träd. Vi kom fram till en stor grind som inte var låst. Vi gick genom den och följde stigen. Det var så underbart att gå där ,lite trollskt över det hela. Synd bara att det hade avverkats en hel del skog där. Men ...det fanns skog kvar . Jag gick och tänkte på vilken bra plats att ha sökutbildning. När vi gick där så såg jag en enorm myrstack. Oj vilket byggnadsverk av dom små liven. Hur bär dom sig åt?

Vi fortsätter efter stigen och finner den djupaste trollska skog jag någonsin sett. Fattas bara att vättarna skulle visa sig också. Men vackert och stämningsfullt på sitt sätt. Nästan så Leisie stannade till och funderade om vi verkligen skulle fortsätta på stigen.

 

Men lite tröstgodis av husse så törs man fortsätta.

 

Efter en stund så ser vi att mossan är uppriven. Jag började fundera på vad det beror på. Kanske är det grävling,vildsvin eller....Någon läsare som kan tro något av det mystiska ?

 

Hur som helst så vände vi om, och letade oss fram på en annan stig som vi kände igen. Vi kom ut på Näsbovägen och gick in på våran väg och ner till sjön, så Leisie fick tvätta sina lortiga fötter. Hade hon fått som hon önskat så hade hon hoppat i och bada.

Men det får bli en annan gång. Först ska vi fortsätta på den stig som ........för jag är nyfiken vart den leder oss. Kul att ha något kvar att utforska också.

Ha det gott och Glad Påsk till er alla.

/ margit

1 apr 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också