Vårstäd

Javisst vi har inte bott här så länge men lite vårstädning skadar inte. Nu är matrum och teverum färdigt, luktar såpa och rent.

Jag är inte den som byter gardiner ofta,skölja upp och hänga ut på tork brukar räcka. Men nu har jag satt upp gamla gardiner som jag inte använt på flera år, oj så somrigt o fint det blev. Städningen fortsätter resten av veckan, sen är det klart inomhus och jag kan ägna mig till trädgårdsjobbet I år ska det bli extra kul

.

 

Leisie blir naturligtvis lite på undantag när jag städar och Marcus jobbar med altan. Men emellanåt så turas vi om och då går vi ut och leker en stund. Vi har också en viktig träning att hon ska hålla sig på tomten trots att det går folk och hundar förci. Som jag har sagt tidigare hon är ju inte van att det rör sig så mycket runt omkring henne. Utifrån det så är hon fantastiskt duktig.Bäst av allt att hon inte behöver koppel när vi är hemma på tomten. Man kan säga att hon är en fri och lycklig hund. Hon börjar förstå mer och mer att livet har förändrats och det till ett mycket roligare liv. Leisie kan verkligen se fram emot denna veckas slut då får vi tid att vara tillsammans på riktigt.

I morgon blir det att fara in till Avesta göra våra matinköp,vi brukar hitta lite annat kul också återstår att se vad det blir den här gången. Vi ska iallafall hämta assistentlyften som jag beställt. När den är på plats kommer det att bli lämpligt att ta fram den om jag ska baka,blir spännande att den passar också. Annars har dom från Bomans Kök lovat att komma och hjälpa mig. Här omkring är det service vill jag lova. Grannen har sagt han ska rensa sly intill sjökanten,ni kan bara ana vad det betyder för våran utsikt. Så vi har kanongrannar också. Återigen vi har gjort ett fantastiskt val och ett rätt va.

Ha det så gott

/ margit

14 apr 2015

Välkommen

Till Oleisia

och hennes vänner

 

  bilder,videoklipp

 och berättelser

 

 Länk till  

 gamla  bloggen:

 

  http://oleisia.wordpress.com

 

 

Bloggar jag följer:

 

 

 Video: 

Leisie sid 1   Leisie sid 2

 

 

blogglista.se  

 

klicka gärna på

Blogglistan och gilla

om du gillar sidan

 

 

 

 Nyhetsbrev

Gratis,

Du kan när

som helst avbryta

 

 

 Dagens N.nu Hemsida

 

 

Gör en egen hemsida du också